Üzletszabályzat

1. Vásárló

A Boxterem.hu Shop minden olyan személyt, aki a honlapot meglátogatja, rendeléssel él vásárlói körének tekinti.

A vásárló adatait önszántából adja meg, annak érdekében, hogy a vásárlás megvalósulásához a szükséges információkat a kereskedő felé kommunikálja.

2. Kereskedő

A shop üzemeltetője kijelenti, hogy az érvényben lévő törvényi szabályozásnak megfelelően a vásárlók adatait harmadik személy részére ki nem bocsájtja, személyes adatait bizalmasan kezeli, kizárólag a szerződés feltételein belül használja azokat, Hírlevelet küld ki, amennyiben erre igényt tart a vásárló fél.

3. Rendelés menete

A Webáruház termékeit a Vásárló online megrendelheti.

 1. Regisztráció: Új Vásárló esetén a termék megrendelésének teljesítéséhez személyes adatok megadására van szükség (név, e-mail cím, felhasználó név, jelszó, szállítási név- és cím)
 2. A regisztrációt követően a Felhasználó, továbbiakban, mint Vásárló kiválasztja a számára megfelelő, megrendelni kívánt terméket.
 3. A Vásárló a mennyiség megadását követően behelyezi a terméket a Kosárba.
 4. A Vásárló a Kosár tartalmának ellenőrzését követően jóváhagyja megrendelését.
 5. A Vásárló kiválasztja a számára a ideális szállítási módot és ellenőrzi a megrendelését, a megrendelés összegét.
 6. A Vásárló megerősíti a megrendelését és az Elküld gomb lenyomásával továbbítja azt a Kereskedő felé. Visszaigazoló e-mailt kap a Vásárló a rendeléséről, az általa megadott e-mail címre.

4. Termék

A Webshop termékei mellett részletes termékleírás található. Ezeket a termékjellemzőket a gyártó bocsájtja a rendelkezésünkre, így az esetleges eltérésért felelősséget vállalni nem tudunk.

A termékek mellett feltüntetett fotók, minta fotók, a termék megjelenése és csomagolása ettől eltérhet.

A TERMÉK ÁTVÉTELEKOR KÉRJÜK MINDEN ESETBEN ELLENŐRIZZE ANNAK SÉRÜLÉSMENTESSÉGÉT!

5. Szállítás

A Vásárló Boxterem.hu Shop termékeinek átvételére a következő módok közül választhat:

 • Személyes átvétel: a termék megrendelésekor, amennyiben a termék raktáron van, azonnal átvehető az üzletben nyitvatartási időben. (1149 Budapest Mogyoródi út 51.)
 • Utánvétellel: A DHL gondoskodik az áruk kiszállításáról. A termék kiszállításakor a Vásárló a kézbesítő futár részére egyenlíti ki a rendelési számla végösszegét. A termék szállítási határideje raktáron lévő termék esetén 2-8 nap, előrendelt termék esetén 60-90 nap. A szállítási díj a következő táblázat szerinti:

Termék súlya

Kiszállítás díjszabása

 1 Kg

 1500,- FT

 1-5 Kg

 4500,- FT

 5-10 Kg

 6800,- FT

 • PICK PACK POINT:

1. small 20x30x10 cm 0-3 kg 990 Ft Bruttó
2. medium 30x30x30cm 3-10kg 1290 Ft Bruttó
3. large 50x50x50cm 10-15kg 1490 Ft Bruttó
4. extra 60x60x60cm 15-20kg 1690 Ft Bruttó

A táblázatban feltüntetett súlyhatár felett egyedi árképzés érvényes, melyről, szállítás előtt értesítjük a megrendelőt. A megrendelés csak a szállítási

költségek elfogadása után érvényesül, visszaigazolás formájában.

A szállítás hiányos vagy nem teljesíthetsége esetén a Kereskedő annak tudomásulvételét követően 30 napon belül értesíti a Vásárlót.

A szállítás Vásárló miatti meghiúsulása esetén a szállítási díjat a Kereskedő kiszámlázza a Vásárló felé. A kiszámlázott díjak rendezésének 30 napos elmaradása esetén jogi úton érvényesítjük követelésünket.

6. Fizetési mód

A Vásárló vállalja, hogy a Boxterem.hu Shop termékeinek ellenértékét valamint a szállítási költségeket készpénzben egyenlíti ki, az átvétel módjától függően azonnal vagy utánvéttel.

Az előrendelések esetén a Kereskedőnek jogában áll a rendelés értékhatárától függően termék előleget kérni a Vásárlótól egyéni megállapodás szerint.

7. Jótállás és a vásárlói kifogás

A Vásárló a szerződéstől az termék kézhezvételét követő 8, azaz nyolc napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben a Kereskedő a kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő 30, azaz harminc napon belül visszatéríti. A vásárlástól való elállás joga személyes átvétel esetén nem érvényesíthető.

A Vásárló viseli az elállásból eredő minden felmerülő költséget. A termék csak az eredeti csomagolásban és az eredeti garancia levéllel együtt szolgáltatható vissza! Amennyiben a termék sérült, megviselt állapotban van, a Kereskedő kérheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését, illetve megtagadhatja a termék visszavásárlását.

A szóban forgo termék díjmentes cseréje csak abban az esetben lehetséges, ha a gyári csomagolásban található kiegészítők, tartozékok, dokumentációk, és azok csomagolása ép és bontatlan állapotban van.

8. Kapcsolat

A Boxterem.hu Shop elérhetőségei és nyitvatartási ideje a következő:

Üzlet címe:

Boxterem.hu Shop

1149 Budapest Mogyoródi út 51.

Tel: 06/1-996-4096

Nyitva tartás:

Hétfő- Péntek: 9:00-11.00 - 14:00-18.00

Szombat: 10:00-14:00

Vasárnap: zárva

Levelezési cím:

ASPnet Internet és Szolgáltató Kft.

1149 Budapest Fráter György Tér 2.

Adószám: 11943192-2-42

Bankszámlaszám: 10201006-50243527

Email: shop@boxterem.hu

Céget nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Bíróság

Cégjegyzékszám: 01-09-718864


Elektronikus levelezés esetén:

shop@boxterem.hu

 

9.Képviseleti szervek

 • Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság
 • Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület
 • 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról
 • 2000/31/EK  irányelv