Welcome, Please Sign In!

New Customer
By creating an account on our website you will be able to shop faster, be up to date on an orders status, and keep track of the orders you have previously made.
Returning Customer
Forgot password?

Belépési adatok védelme

Regisztráció a honlapon:

A regisztráció során a Felhasználó megadja a kövezkező adatokat: keresztnév, vezetéknév, felhasználónév, e-mail cím, jelszó. A jelszó nem publikus még az oldal üzmeltetője számára sem, hiszen kódolással kerül tárolásra.

Regisztráció Facebook applikációval:

A regisztráció során a Felhasználó összekapcsolja a már létező személyes Facebook profilját a alibaba.hu vagy shop.boxterem.hu szolgáltatással és hozzáférési engedélyt ad a következő adatokhoz: Facebook profil azonosító (ID), név, keresztnév, vezetéknév, e-mail cím, születésnap, a felhasználás nyelve.


A fentieken kívül a Felhasználó az Ügynökségek applikációban engedélyezi az alibaba.hu vagy shop.boxterem.hu számára az általa kezelt Facebook oldalak kezelését (manage pages), amely elengedhetetlen feltétele az általa adminisztrált oldalak bemutatásához.


Szolgáltató nem tárolja a Felhasználó Facebook-jelszavát, a szolgáltatás igénybevétele a Facebook azonosítási mechanizmusát használja, az ID számot.